pátek 29. srpna 2014

Domácí hamburger

Nejjednodušší hambáč ze světa hamburgerů. Hodně masa, omáčka a plno čerstvé zeleniny. Každý si doma udělá hamburger podle sebe, ale já bych zde chtěla napsat jak si ho děláme u nás my.
Jedna věc, kterou jsem se naučila je nepřidávat do masa na karbanátky žádné vejce, strouhanku ani namáčenou housku. Jediné co potřebujeme je sůl a pepř, všechny věci, které přidáme navíc jen odvádějí pozornost od samotné masové chuti.
Když bude hamburger hodně vysoký, můžeme ho propíchnout špejlí. Bude se lépe servírovat a následně konzumovat.





INGREDIENCE:

4 housky na hamburger
1 kg mletého masa
1 cibule
sůl, pepř
majonéza
salát
rajčata
+ plno dalších věcí, podle naší fantazie


  1. Cibuli nakrájíme na jemno a přidáme k mletému masu. Osolíme, opepříme a vytvarujeme karbanátky. 
  2. Maso smažíme na pánvi nebo na grilu ( když bude maso uvnitř mírně růžové, vůbec to nevadí). asi 6 minut z každé strany. 
  3. Opečenou housku potřeme majonézou, přidáme čerstvou zeleninu a karbanátek. 






1 komentář:

  1. Vypadá úžasně! :) Občas si doma také uděláme a rozhodně je to lepší než si někam zajít na něco v čem moc masa ani nemusí být.

    OdpovědětVymazat