INGREDIENCE:
50g holandského kakaa
240 ml vařící vody
175g hladké mouky
2 lžičky prášku do pečiva
špetka soli
113g změklého másla
100g cukru krupice
2 vejce
2 lžičky vanilkového extraktu
Troubu předehřejte na 190°C
- V misce smícháme vařící vodu a kakao.Vše dobře promícháme, aby v čokoládě nebyly hrudky a čokoládovou směs necháme vychladnout.
- Mezitím prosejeme mouku s práškem do pečiva a přidáme špetku soli.
- Do třetí mísy dáme změklé máslo a cukr a vše rozmixujeme do pěny a potom přimícháme vejce. Nakonec vše smícháme dohromady a pomalu promícháme vařečkou (míchejte pomalu a těsto nepřešlehejte).
- Formičky naplníme do 3/4 a dáme do trouby na cca 20 minut.
Žádné komentáře:
Okomentovat