středa 12. března 2014

COFFEE TO GO...

Už víc než půl roku stojí na parkovišti před obchodním domem laso v Ostravě centru pojízdná kavárna. Hledat musíte auto nabarvené v barvách Afriky (červená, žlutá, zelená).
V autě na Vás, ale čeká mladý, sympatický majitel kavárny, který se Vám vždy snaží ve všem vyhovět a rád si s Vámi při dělání kávy popovídá.

V tržním řádu města Ostravy se omezuje stánkový prodej skoro na minimum,a proto musela i tato kavárna přijmout nějaká omezení, aby mohla dál fungovat. Majitel kavárny se rozhodl bojovat proti nařízení peticemi, které můžete podepsat přímo v autě a další věc, která vyplynula z tohoto nařízení jsou ceny.
Ceny v pojízdné kavárně nejsou pevné. Je na Vás, kolik se rozhodnete za kávu zaplatit. Způsob je to určitě neobvyklý, ale funguje. Jednou dá zákazník víc, podruhé mín, přesto se dá uživit i takovým stylem podnikáni.

Vybrat si zde můžete od několika druhů kávy po horkou čokoládu v různých velikostech kelímku, k tomu krátké popovídání a myslím si, že se Vám hned zlepší den. Určitě bych doporučila návštěvu kavárny cestou do práce nebo do školy...


   





Žádné komentáře:

Okomentovat