pondělí 3. března 2014

Restaurace Guest

Novou restauraci v Ostravě Mariánských Horách vlastní mladý, šílený angličan Simon Guest. Simon je energický kuchař, který rád zkouší nové věci. I přesto, že má alergii na ryby a mořské plody nic mu nezabrání v tom, aby Vám připravil výbornou rybu nebo jiné dary moře.
Simon a jeho kuchař Přemek vyučují i hodiny vaření. Na hodině, která stojí něco okolo tisícovky se můžete naučit připravit vynikající steak, předkrmy a dezerty. Mezi dovednosti, které kuchař dobře ovládá je příprava tzv. molekulární gastronomie. Kouzlo této originální kuchyně je v tom, že nikdy předem nevíte v jaké podobě Vám objednaný drink nebo jídlo přinesou. Typická vlastnost molekulární kuchyně je změna skupenství jídla z jednoho na druhé. Simon se svým teamem kuchařů se vždy snaží udělat jídlo originální a nezapomenutelné.

Můj osobní názor na team této restaurace je takový, že je to skupina mladých lidí, kteří se snaží pozvednout českou gastronomii. Myslím si, že každý by si zde měl zajít a zažít tak nezapomenutelný zážitek v podobě dobrého jídla. Určitě bych všem doporučovala seznámení se Simonem, samozřejmě pokud mluvíte anglicky, protože sám Simon umí česky jen velmi málo. Mezi jeho oblíbené slova patři oslovení "brácho" a určitě by se tam našlo i pár nadávek.

Guest Restaurant Francais
Korunní 909/56
Ostrava Mariánské Hory
709 00

http://www.guest-restaurant.com/




Žádné komentáře:

Okomentovat