čtvrtek 17. července 2014

Jack´s burger bar


Poprvé jsem si této restaurace všimla, když jsem kolem ní šla domů ze Stodolní. Zaujala mě svým vzhledem, originálním názvem a tématikou.
Restaurace je laděná do zcela anglického stylu, což znamená, tmavé barvy, kamenné obložení stěn a dřevěné stoly. Navzdory modernímu stylu jsou ceny v restauraci příznivé a pro kohokoli dostupné.









Od mnoha lidí jsem se doslechla, že je jídlo neuspokojivé, obsluha nepříjemná a  nedá se platit stravenkami. Podle informací, které jsem dostala měly být housky na hamburgery kupované a hranolky tvrdé. V samotném burgeru měla být omáčka spojená z levného kečupu a něčeho co vzdáleně připomínálo majonézu. I tak jsem se nedala odradit a včera 16.7. jsem Jack´s burger bar navštívila.
S vidinou toho nejhoršího jsem se posadila ke stolu a čekala na obsluhu. Přišla mladá, sympatická servírka, která se mnou prohodila pár slov a následně mi pomohla s výběrem jídla. Informovala mě o tehdejších akcích a slevách, které nabízejí. Po krátké dohodě jsem si vybrala a objednala.



Jídlo mi donesla asi do 15-20 minut.
Hamburger byl vysoký asi 15 centimetrů a uprostřed propíchnutý dřevěnou tyčkou, aby se nerozpadl. V první chvíli Vás napadne jak máte asi tak velký burger jíst, ale vzpomněla jsem si na radu jednoho kamaráda a hamburger jsem si nakrájela na čtvrtky, které už se daly jíst normálně. Houska burgeru nebyla kupovaná, jak jsem slyšela od známých, ale domácí a čerstvé upečená. Maso bylo výborně ochucené a dobře upečené. Po kousnutí jste si řekli jenom "ty v**e to je fakt maso":D . Jedinou výtku co bych  k jídlu měla je špatně zvolený salát, který se mi k tomu tak úplně nehodil.
Pizza, kterou jsem také ochutnala měla doopravdy výborné těsto a rajčatovou omáčku. Těsto bylo tenké a dobře upečené, kraje po kousnutí křupaly, ale prostředek pizzy nebyl ani tvrdý ani syrový.









Kdo, ale nemá chut na hamburger ani pizzu muže si vybrat z velkého množství steaků, kuřecích křidýlek nebo třeba vepřových žebírek. Pro vegetariány by v restauraci byl výběr téměř nulový, ale nikdy nikdo neví a možná se časem na jídelníčku objeví řada vegetariánských hamburgerů a jiných pochoutek.

Podnik je nově otevřený a tak nemůžeme očekávat, že bude všechno perfektní, ale i přesto je jídlo, obsluha i interiér na velmi dobré úrovni a má velké předpoklady k úspěchu a velké oblibě nejen Ostraváků, ale také cizinců.
Na restauraci se mi líbí, že vymyslela něco, co doposud v Ostravě nebylo, určitě bych návštěvu doporučila. :)

10 komentářů:

  1. nabídka vegetariánských pizz, salátu, polévky a dokonce smažené mozzarelly s hranolky a salátem opravdu není nulová, vžďyť mají dokonce i jeden vegetariánský burger.

    OdpovědětVymazat
  2. já jsem vegetarianka a všechno vegetariansky co jsem si tam dala bylo naprosto hnusný takže ja souhlasim vyber nulovy

    OdpovědětVymazat
  3. nevím proč :D ale příjde mi že ten koment napsala sama restaurace :D :D :D ale nechtěla aby to šlo poznat :D

    OdpovědětVymazat
  4. Anon 1:46 To že ti to nechutnalo neznamená, že tam neni výběr.
    Anon 5:11 Nebo spíš člověk, co je vegetarián a ze zvědavosti rozklikl to nafocený menu a zajímá ho, jestli slečna autorka si vůbec dala tu práci, když vypouští takový bludy.

    OdpovědětVymazat
  5. ahoj napsala jsem temer nulovy :) par smazenych veci mi neprijde jako velka nabidka pro vegetariany ... jinak se mi restaurace libila a doporučuju .. jestli tam pujdeš klidne muzes nafotit a přidam to sem :)

    OdpovědětVymazat
  6. nesnasim lidi co umi jen kritizovat

    OdpovědětVymazat
  7. nemyslim si že jde o kritiku, slečna si jen nepřečetla pořadně článek .. přiznávám že jsem to napsala trochu špatně a smažených mozzarel jsem si opravdu nevšimla, ale já jsem spiš myslela že tam nemaji V JIDELNIČKU stejně jako oddil pro pizzy a hamburgery ... oddil vegetarianska jidla nebo tak neco

    OdpovědětVymazat
  8. jeeeežiš zas nekdo s blbejma kecama :D :D ty si nikdy v zivote neudelala chybu nebo se nespletla?? :D Nikdo neni neomylny a protože blog i fb sleduju dlouho parkrat jsem si se slečnou psala tak vim že blog ma kvuli toho že ji to bavi a ne že by byla nějaky mistr ve vařeni všechno se uči jako každý ... :D :D chtěla bych videt tebe a nemyslim si že vypoušti bludy protože se jen o neco snaži a má zájem a jednou udělala chybu i když je pravda že napsala téměř nulovy :D :D tak prosim te :D :D članek je napsany hezky tak si dej spatečku

    OdpovědětVymazat
  9. Wow, tahle restaurace je v Ostravě? Tak to je pecka! Musím tam zajít....

    OdpovědětVymazat
  10. :D :D :D doufam, ze se ti tam bude libit :)

    OdpovědětVymazat