Jedna věc, kterou jsem se naučila je nepřidávat do masa na karbanátky žádné vejce, strouhanku ani namáčenou housku. Jediné co potřebujeme je sůl a pepř, všechny věci, které přidáme navíc jen odvádějí pozornost od samotné masové chuti.
Když bude hamburger hodně vysoký, můžeme ho propíchnout špejlí. Bude se lépe servírovat a následně konzumovat.
INGREDIENCE:
4 housky na hamburger
1 kg mletého masa
1 cibule
sůl, pepř
majonéza
salát
rajčata
+ plno dalších věcí, podle naší fantazie
- Cibuli nakrájíme na jemno a přidáme k mletému masu. Osolíme, opepříme a vytvarujeme karbanátky.
- Maso smažíme na pánvi nebo na grilu ( když bude maso uvnitř mírně růžové, vůbec to nevadí). asi 6 minut z každé strany.
- Opečenou housku potřeme majonézou, přidáme čerstvou zeleninu a karbanátek.
Vypadá úžasně! :) Občas si doma také uděláme a rozhodně je to lepší než si někam zajít na něco v čem moc masa ani nemusí být.
OdpovědětVymazat27/7/365 supportcost-free infinite changes http://9vd590md27.dip.jp http://dxw5rzj3vd.dip.jp https://imgur.com/a/yhqz7sZ https://imgur.com/a/VJmgdQ7 https://imgur.com/a/fngdP28 https://imgur.com/a/ktIRAzM https://imgur.com/a/ydz4JBj
OdpovědětVymazat